Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Armenia


Det er morgen i Armenia, mandag den 10. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Armenia

Tidszonen som Armenia er i er Armenia Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Armenia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Armenia

Her kan du se hva klokken er i Armenia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Armenia.

Generelle fakta om Armenia

I landet Armenia bor det omtrent 2 900 000 innbyggere i et område på ca. 29 743 km2, hovedstaden i Armenia heter Jerevan. Landskoden for å ringe noen i Armenia fra et annet land er +374. I Armenia er det offisielle språket armensk, og den offisielle valutaen i Armenia er armensk dram (AMD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Armenia er .am. Den 21 september feirer Armenia sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Armenias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Armenia.

Flagg i Armenia

Her kan du se hvilket flagg landet Armenia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇲

Links for at læse mere om Armenia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Armenien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Armenien?

Armenia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Armenia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Armenia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Armenia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Armenia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Armenia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Armenia

Armenia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Armenia ligger.