Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Buenos Aires


Det er aften i Buenos Aires, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Buenos Aires

Tidszonen som Buenos Aires er i er Argentina Time (UTC-3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Buenos Aires i Argentina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Buenos Aires

Her kan du se hva klokken er i Buenos Aires i Argentina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Buenos Aires.

Generelle fakta om Buenos Aires

Buenos Aires ligger i Argentina, og er faktisk også hovedstaden i Argentina. Det er ca. 2 900 000 innbyggere i Buenos Aires, og Buenos Aires er ca. 203 km2 (kvadratkilometer) stor. Buenos Aires ble grunnlagt 2. februar 1536 av Pedro de Mendoza. I Argentina er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Argentina er argentinsk peso (ARS). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Argentina er .ar. Den 25 mai feirer Argentina sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Buenos Aires

For å ringe Buenos Aires fra et annet land, ring først landskoden for Argentina som er +54, etterfulgt av retningsnummeret for Buenos Aires som er 011, ring deretter nummeret du vil ringe i Buenos Aires.

Soloppgang og solnedgang i Buenos Aires

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Buenos Aires både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Buenos Aires.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:10:00
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:55:55
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 18:41:50
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:10:46
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:55:38
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 18:40:30

Flagg i Argentina og Buenos Aires

Her kan du se hvilket flagg landet Argentina har, og dermed også Buenos Aires. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇷

Links for at læse mere om Buenos Aires

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Buenos Aires?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Buenos Aires?

Buenos Aires på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Buenos Aires, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Buenos Aires. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Buenos Aires. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Buenos Aires godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Buenos Aires
   ››  Engelsk Wikipedia side om Buenos Aires

Kart over Buenos Aires i Argentina

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Argentina Buenos Aires ligger.