Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Argentina


Det er aften i Argentina, søndag den 9. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Argentina

Tidszonen som Argentina er i er Argentina Time (UTC-3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Argentina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Argentina

Her kan du se hva klokken er i Argentina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Argentina.

Generelle fakta om Argentina

I landet Argentina bor det omtrent 45 000 000 innbyggere i et område på ca. 2 780 400 km2, hovedstaden i Argentina heter Buenos Aires. Landskoden for å ringe noen i Argentina fra et annet land er +54. I Argentina er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Argentina er argentinsk peso (ARS). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Argentina er .ar. Den 25 mai feirer Argentina sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Argentinas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Argentina.

Flagg i Argentina

Her kan du se hvilket flagg landet Argentina har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇷

Links for at læse mere om Argentina

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Argentina?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Argentina?

Argentina på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Argentina, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Argentina. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Argentina. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Argentina godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Argentina
   ››  Engelsk Wikipedia side om Argentina

Argentina på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Argentina ligger.