Hva er klokka i Alger


Det er midt om natten i Alger, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Alger

Tidszonen som Alger er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Alger i Algerie er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Alger

Her kan du se hva klokken er i Alger i Algerie akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Alger.

Generelle fakta om Alger

Alger ligger i provinsen Alger i Algerie, og er faktisk også hovedstaden i Algerie. Det er ca. 2 400 000 innbyggere i Alger, og Alger er ca. 363 km2 (kvadratkilometer) stor. Alger ble grunnlagt 944 av Bologhine ibn Ziri. I Algerie er det offisielle språket arabisk, tamazight (berbisk), og den offisielle valutaen i Algerie er algerisk dinar (DZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Algerie er .dz. Den 1 november feirer Algerie sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Alger

For å ringe Alger fra et annet land, ring først landskoden for Algerie som er +213, etterfulgt av retningsnummeret for Alger som er 021, ring deretter nummeret du vil ringe i Alger.

Flagg i Algerie og Alger

Her kan du se hvilket flagg landet Algerie har, og dermed også Alger. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇿

Links for at læse mere om Alger

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Alger?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Algier?

Alger på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Alger, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Alger. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Alger. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Alger godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Alger
   ››  Engelsk Wikipedia side om Alger

Kart over Alger i Algerie

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Algerie Alger ligger.