Hva er klokka i Algerie


Det er midt om natten i Algerie, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Algerie

Tidszonen som Algerie er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Algerie er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Algerie

Her kan du se hva klokken er i Algerie akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Algerie.

Generelle fakta om Algerie

I landet Algerie bor det omtrent 42 000 000 innbyggere i et område på ca. 2 381 741 km2, hovedstaden i Algerie heter Alger. Landskoden for å ringe noen i Algerie fra et annet land er +213. I Algerie er det offisielle språket arabisk, tamazight (berbisk), og den offisielle valutaen i Algerie er algerisk dinar (DZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Algerie er .dz. Den 1 november feirer Algerie sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Algerie

Her kan du se hvilket flagg landet Algerie har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇿

Links for at læse mere om Algerie

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Algeriet?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Algeriet?

Algerie på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Algerie, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Algerie. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Algerie. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Algerie godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Algerie
   ››  Engelsk Wikipedia side om Algerie

Kart over Algerie

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Algerie ligger.