Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Mariehamn


Det er midt om natten i Mariehamn, mandag den 10. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Mariehamn

Tidszonen som Mariehamn er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Mariehamn i Åland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Mariehamn

Her kan du se hva klokken er i Mariehamn i Åland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Mariehamn.

Generelle fakta om Mariehamn

Mariehamn ligger i Åland, og er faktisk også hovedstaden i Åland. Det er ca. 12 000 innbyggere i Mariehamn, og Mariehamn er ca. 21 km2 (kvadratkilometer) stor. Mariehamn ble grunnlagt i 1861. I Åland er det offisielle språket svensk, og den offisielle valutaen i Åland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Åland er .ax. Den 9 juni feirer Åland sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Mariehamn

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Mariehamn både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Mariehamn.

Soloppgang i dag
mandag 10. august 2020
kl. 05:44:25
Senit i dag
mandag 10. august 2020
kl. 13:45:30
Solnedgang i dag
mandag 10. august 2020
kl. 21:46:34
Soloppgang i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 05:46:50
Senit i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 13:45:20
Solnedgang i morgen
tirsdag 11. august 2020
kl. 21:43:49

Flagg i Åland og Mariehamn

Her kan du se hvilket flagg landet Åland har, og dermed også Mariehamn. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇽

Før turen til Mariehamn

Hvis du planlegger en reise til Mariehamn, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Mariehamn akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Mariehamn

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Mariehamn?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Mariehamn?

Mariehamn på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Mariehamn, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Mariehamn. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Mariehamn. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Mariehamn godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Mariehamn
   ››  Engelsk Wikipedia side om Mariehamn

Mariehamn i Åland på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Åland Mariehamn ligger.