Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Åland


Det er aften i Åland, søndag den 18. april 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Åland

Tidszonen som Åland er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Åland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Åland

Her kan du se hva klokken er i Åland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Åland.

Generelle fakta om Åland

I landet Åland bor det omtrent 30 000 innbyggere i et område på ca. 1 580 km2, hovedstaden i Åland heter Mariehamn. Landskoden for å ringe noen i Åland fra et annet land er +358. I Åland er det offisielle språket svensk, og den offisielle valutaen i Åland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Åland er .ax. Den 9 juni feirer Åland sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Ålands byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Åland.

Flagg i Åland

Her kan du se hvilket flagg landet Åland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇽

Før turen til Åland

Hvis du planlegger en reise til Åland, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Åland akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Links for at læse mere om Åland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Åland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Åland?

Åland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Åland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Åland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Åland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Åland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Åland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Åland

Åland på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Åland ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.