Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kabul


Det er morgen i Kabul, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kabul

Tidszonen som Kabul er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kabul i Afghanistan er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kabul

Her kan du se hva klokken er i Kabul i Afghanistan akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kabul.

Generelle fakta om Kabul

Kabul ligger i provinsen med samme navn (Kabul) i Afghanistan, og er faktisk også hovedstaden i Afghanistan. Det er ca. 4 700 000 innbyggere i Kabul, og Kabul er ca. 1023 km2 (kvadratkilometer) stor. Kabul ble grunnlagt i 1776 (ble hovedstaden). I Afghanistan er det offisielle språket pashto og dari, og den offisielle valutaen i Afghanistan er afghansk afghani (AFA). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Afghanistan er .af. Den 19 august feirer Afghanistan sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Kabul

For å ringe Kabul fra et annet land, ring først landskoden for Afghanistan som er +93, etterfulgt av retningsnummeret for Kabul som er 20, ring deretter nummeret du vil ringe i Kabul.

Soloppgang og solnedgang i Kabul

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kabul både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kabul.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:53:15
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:06:14
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:19:12
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:52:35
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:06:24
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:20:13

Flagg i Afghanistan og Kabul

Her kan du se hvilket flagg landet Afghanistan har, og dermed også Kabul. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇫

Links for at læse mere om Kabul

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kabul?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kabul?

Kabul på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kabul, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kabul. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kabul. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kabul godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kabul
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kabul

Kart over Kabul i Afghanistan

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Afghanistan Kabul ligger.