Hva er klokka i Afghanistan


Det er midt om natten i Afghanistan, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Afghanistan

Tidszonen som Afghanistan er i er AST (UTC+4:30), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Afghanistan er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Afghanistan

Her kan du se hva klokken er i Afghanistan akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Afghanistan.

Generelle fakta om Afghanistan

I landet Afghanistan bor det omtrent 32 300 000 innbyggere i et område på ca. 652 230 km2, hovedstaden i Afghanistan heter Kabul. Landskoden for å ringe noen i Afghanistan fra et annet land er +93. I Afghanistan er det offisielle språket pashto og dari, og den offisielle valutaen i Afghanistan er afghansk afghani (AFA). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Afghanistan er .af. Den 19 august feirer Afghanistan sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Afghanistan

Her kan du se hvilket flagg landet Afghanistan har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇫

Links for at læse mere om Afghanistan

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Afghanistan?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Afghanistan?

Afghanistan på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Afghanistan, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Afghanistan. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Afghanistan. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Afghanistan godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Afghanistan
   ››  Engelsk Wikipedia side om Afghanistan

Kart over Afghanistan

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Afghanistan ligger.