Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Zambia


Det er frokosttid i Zambia, lørdag den 22. februar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Zambia

Tidszonen som Zambia er i er Central Africa Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Zambia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Zambia

Her kan du se hva klokken er i Zambia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Zambia.

Generelle fakta om Zambia

I landet Zambia bor det omtrent 18 000 000 innbyggere i et område på ca. 752 618 km2. Landskoden for å ringe noen i Zambia fra et annet land er +260. I Zambia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Zambia er zambisk kwacha (ZMK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Zambia er .zm. Den 24 oktober feirer Zambia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Zambia

Her kan du se hvilket flagg landet Zambia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇿🇲

Links for at læse mere om Zambia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Zambia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Zambia?

Zambia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Zambia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Zambia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Zambia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Zambia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Zambia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Zambia

Kart over Zambia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Zambia ligger.