Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Caracas


Det er midt om natten i Caracas, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Caracas

Tidszonen som Caracas er i er Venezuelan Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Caracas i Venezuela er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Caracas

Her kan du se hva klokken er i Caracas i Venezuela akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Caracas.

Generelle fakta om Caracas

Caracas ligger i Venezuela, og er faktisk også hovedstaden i Venezuela. Det er ca. 1 950 000 innbyggere i Caracas, og Caracas er ca. 777 km2 (kvadratkilometer) stor. Caracas ble grunnlagt 25. juli 1567 av den spanske conquistador Diego de Losada. I Venezuela er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Venezuela er venezuelansk bolívar (VEB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Venezuela er .ve. Den 5 juli feirer Venezuela sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Caracas

For å ringe Caracas fra et annet land, ring først landskoden for Venezuela som er +58, etterfulgt av retningsnummeret for Caracas som er 212, ring deretter nummeret du vil ringe i Caracas.

Soloppgang og solnedgang i Caracas

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Caracas både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Caracas.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:50:43
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:40:44
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:30:45
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:50:40
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:40:54
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:31:08

Flagg i Venezuela og Caracas

Her kan du se hvilket flagg landet Venezuela har, og dermed også Caracas. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇻🇪

Links for at læse mere om Caracas

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Caracas?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Caracas?

Caracas på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Caracas, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Caracas. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Caracas. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Caracas godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Caracas
   ››  Engelsk Wikipedia side om Caracas

Kart over Caracas i Venezuela

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Venezuela Caracas ligger.