Hva er klokka i Vancouver


Det er midt om natten i Vancouver, lørdag den 14. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Vancouver

Tidszonen som Vancouver er i er PST (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Vancouver i Canada er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Vancouver

Her kan du se hva klokken er i Vancouver i Canada akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Vancouver.

Generelle fakta om Vancouver

Vancouver ligger i provinsen Britisk Columbia i Canada. Det er ca. 610 000 innbyggere i Vancouver, og Vancouver er ca. 114 km2 (kvadratkilometer) stor. Vancouver ble grunnlagt 6. april 1886. I Canada er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Canada er canadisk dollar (CAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Canada er .ca. Den 1 juli feirer Canada sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Vancouver

For å ringe Vancouver fra et annet land, ring først landskoden for Canada som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Vancouver som er 604, 778 og 236, ring deretter nummeret du vil ringe i Vancouver.

Flagg i Canada og Vancouver

Her kan du se hvilket flagg landet Canada har, og dermed også Vancouver. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇦

Før turen til Vancouver

Hvis du planlegger en reise til Vancouver, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kanadiske dollar (CAD) valuta som brukes i Vancouver akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kanadiske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og kanadiske dollar (CAD).

Links for at læse mere om Vancouver

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Vancouver?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Vancouver?

Vancouver på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Vancouver, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Vancouver. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Vancouver. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Vancouver godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Vancouver
   ››  Engelsk Wikipedia side om Vancouver

Kart over Vancouver i Canada

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Canada Vancouver ligger.