Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Florida


Det er eftermiddag i Florida, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Florida

Tidszonen som Florida er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Florida i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Florida

Her kan du se hva klokken er i Florida i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Florida.

Generelle fakta om Florida

Florida ligger i USA. Det er ca. 21 300 000 innbyggere i Florida, og Florida er ca. 170 312 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Florida

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Florida både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Florida.

Soloppgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 07:14:19
Senit i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 12:39:01
Solnedgang i dag
tirsdag 28. januar 2020
kl. 18:03:43
Soloppgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:13:52
Senit i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:39:11
Solnedgang i morgen
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:04:31

Flagg i USA og Florida

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Florida. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Florida

Hvis du planlegger en reise til Florida, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Florida akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Florida

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Florida?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Florida?

Florida på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Florida, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Florida. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Florida. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Florida godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Florida
   ››  Engelsk Wikipedia side om Florida

Kart over Florida i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Florida ligger.