Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Atlanta


Det er aften i Atlanta, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Atlanta

Tidszonen som Atlanta er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Atlanta i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Atlanta

Her kan du se hva klokken er i Atlanta i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Atlanta.

Generelle fakta om Atlanta

Atlanta ligger i delstaten Georgia i USA. Det er ca. 500 000 innbyggere i Atlanta, og Atlanta er ca. 347 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Atlanta

For å ringe Atlanta fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Atlanta som er 404, 678, 470 eller 770, ring deretter nummeret du vil ringe i Atlanta.

Soloppgang og solnedgang i Atlanta

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Atlanta både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Atlanta.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 07:18:02
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:39:55
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:01:48
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 07:16:44
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:39:38
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:02:33

Flagg i USA og Atlanta

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Atlanta. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Atlanta

Hvis du planlegger en reise til Atlanta, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Atlanta akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Atlanta

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Atlanta?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Atlanta?

Atlanta på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Atlanta, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Atlanta. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Atlanta. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Atlanta godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Atlanta
   ››  Engelsk Wikipedia side om Atlanta

Kart over Atlanta i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Atlanta ligger.