Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Ungarn


Det er eftermiddag i Ungarn, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Ungarn

Tidszonen som Ungarn er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Ungarn er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Ungarn

Her kan du se hva klokken er i Ungarn akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Ungarn.

Generelle fakta om Ungarn

I landet Ungarn bor det omtrent 9 800 000 innbyggere i et område på ca. 93 030 km2, hovedstaden i Ungarn heter Budapest. Landskoden for å ringe noen i Ungarn fra et annet land er +36. I Ungarn er det offisielle språket ungarsk, og den offisielle valutaen i Ungarn er ungarsk forint (HUF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Ungarn er .hu. Den 20 august feirer Ungarn sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Ungarns byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Ungarn.

Flagg i Ungarn

Her kan du se hvilket flagg landet Ungarn har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇺

Stikkontakt og reiseadapter i Ungarn

Før du legger ut på en tur til Ungarn, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Ungarn er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Ungarn. Les mer her om reiseadapter Ungarn.

Links for at læse mere om Ungarn

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Ungern?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ungarn?

Ungarn på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Ungarn, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Ungarn. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Ungarn. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Ungarn godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Ungarn
   ››  Engelsk Wikipedia side om Ungarn

Ungarn på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Ungarn ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.