Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kiev


Det er midt om natten i Kiev, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kiev

Tidszonen som Kiev er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kiev i Ukraina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kiev

Her kan du se hva klokken er i Kiev i Ukraina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kiev.

Generelle fakta om Kiev

Kiev ligger i Ukraina, og er faktisk også hovedstaden i Ukraina. Det er ca. 2 900 000 innbyggere i Kiev, og Kiev er ca. 839 km2 (kvadratkilometer) stor. Kiev ble grunnlagt 482 e.Kr.. I Ukraina er det offisielle språket ukrainsk, og den offisielle valutaen i Ukraina er ukrainsk hryvnia (UAH). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Ukraina er .ua. Den 24 august feirer Ukraina sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Kiev

For å ringe Kiev fra et annet land, ring først landskoden for Ukraina som er +380, etterfulgt av retningsnummeret for Kiev som er 44, ring deretter nummeret du vil ringe i Kiev.

Soloppgang og solnedgang i Kiev

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kiev både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kiev.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:23:17
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:00:22
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:37:27
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:21:08
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:00:05
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:39:02

Flagg i Ukraina og Kiev

Her kan du se hvilket flagg landet Ukraina har, og dermed også Kiev. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇦

Links for at læse mere om Kiev

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kiev?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kijev?

Kiev på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kiev, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kiev. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kiev. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kiev godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kiev
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kiev

Kart over Kiev i Ukraina

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Ukraina Kiev ligger.