Hva er klokka i Trogir


Det er frokosttid i Trogir, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Trogir

Tidszonen som Trogir er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Trogir i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Trogir

Her kan du se hva klokken er i Trogir i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Trogir.

Generelle fakta om Trogir

Trogir ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 15 000 innbyggere i Trogir. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Trogir

For å ringe Trogir fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Trogir som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Trogir.

Flagg i Kroatia og Trogir

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Trogir. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Trogir

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Trogir?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Trogir?

Trogir på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Trogir, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Trogir. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Trogir. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Trogir godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Trogir
   ››  Engelsk Wikipedia side om Trogir

Kart over Trogir i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Trogir ligger.