Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Trinidad og Tobago


Det er morgen i Trinidad og Tobago, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Trinidad og Tobago

Tidszonen som Trinidad og Tobago er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Trinidad og Tobago er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Trinidad og Tobago

Her kan du se hva klokken er i Trinidad og Tobago akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Trinidad og Tobago.

Generelle fakta om Trinidad og Tobago

I landet Trinidad og Tobago bor det omtrent 1 500 000 innbyggere i et område på ca. 5 131 km2. Landskoden for å ringe noen i Trinidad og Tobago fra et annet land er +1. I Trinidad og Tobago er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Trinidad og Tobago er trinidadisk dollar (TTD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Trinidad og Tobago er .tt. Den 31 august feirer Trinidad og Tobago sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Trinidad og Tobago

Her kan du se hvilket flagg landet Trinidad og Tobago har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇹

Stikkontakt og reiseadapter i Trinidad og Tobago

Før du legger ut på en tur til Trinidad og Tobago, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Trinidad og Tobago er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Trinidad og Tobago

Links for at læse mere om Trinidad og Tobago

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Trinidad och Tobago?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Trinidad og Tobago?

Trinidad og Tobago på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Trinidad og Tobago, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Trinidad og Tobago. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Trinidad og Tobago. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Trinidad og Tobago godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Trinidad og Tobago
   ››  Engelsk Wikipedia side om Trinidad og Tobago

Trinidad og Tobago på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Trinidad og Tobago ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.