Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Tokelau


Det er midt om natten i Tokelau, tirsdagen den 16 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tokelau

Tidszonen som Tokelau er i er UTC+13, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tokelau er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tokelau

Her kan du se hva klokken er i Tokelau akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tokelau.

Generelle fakta om Tokelau

I landet Tokelau bor det omtrent 1 500 innbyggere i et område på ca. 10 km2. Landskoden for å ringe noen i Tokelau fra et annet land er +690. I Tokelau er det offisielle språket tokelauisk og engelsk, og den offisielle valutaen i Tokelau er nyzealandsk dollar (NZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tokelau er .tk. Den 6 februar feirer Tokelau sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Tokelau

Her kan du se hvilket flagg landet Tokelau har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇰

Stikkontakt og reiseadapter i Tokelau

Før du legger ut på en tur til Tokelau, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Tokelau er Typ I, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Tokelau. Les mer her om reiseadapter Tokelau.

Links for at læse mere om Tokelau

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tokelau?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tokelau?

Tokelau på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tokelau, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tokelau. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tokelau. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tokelau godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tokelau
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tokelau

Tokelau på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Tokelau ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.