Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Togo


Det er morgen i Togo, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Togo

Tidszonen som Togo er i er Greenwich Mean Time (UTC), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Togo er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Togo

Her kan du se hva klokken er i Togo akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Togo.

Generelle fakta om Togo

I landet Togo bor det omtrent 8 000 000 innbyggere i et område på ca. 56 785 km2. Landskoden for å ringe noen i Togo fra et annet land er +228. I Togo er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Togo er vestafrikansk cfa-franc (XOF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Togo er .tg. Den 27 april feirer Togo sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Togo

Her kan du se hvilket flagg landet Togo har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇬

Stikkontakt og reiseadapter i Togo

Før du legger ut på en tur til Togo, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Togo er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Togo.

Links for at læse mere om Togo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Togo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Togo?

Togo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Togo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Togo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Togo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Togo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Togo
   ››  Engelsk Wikipedia side om Togo

Togo på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Togo ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.