Hva er klokka på Tenerife


Det er morgen på Tenerife, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Tenerife

Tidszonen som Tenerife er i er WET (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tenerife i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Tenerife

Her kan du se hva klokken er på Tenerife i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Tenerife.

Generelle fakta om Tenerife

Tenerife ligger i regionen Kanariøyene i Spania. Det er ca. 900 000 innbyggere i Tenerife, og Tenerife er ca. 2034 km2 (kvadratkilometer) stor. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Tenerife

For å ringe Tenerife fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Tenerife som er 922, ring deretter nummeret du vil ringe på Tenerife.

Flagg i Spania og Tenerife

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Tenerife. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Tenerife

Hvis du planlegger en reise til Tenerife, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Tenerife akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Tenerife

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Teneriffa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Tenerife?

Tenerife på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tenerife, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tenerife. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tenerife. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tenerife godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tenerife
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tenerife

Kart over Tenerife i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Tenerife ligger.