Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Syria


Det er frokosttid i Syria, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Syria

Tidszonen som Syria er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Syria er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Syria

Her kan du se hva klokken er i Syria akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Syria.

Generelle fakta om Syria

I landet Syria bor det omtrent 17 000 000 innbyggere i et område på ca. 185 180 km2, hovedstaden i Syria heter Damaskus. Landskoden for å ringe noen i Syria fra et annet land er +963. I Syria er det offisielle språket rabisk, og den offisielle valutaen i Syria er syrisk pund (SYP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Syria er .sy. Den 17 april feirer Syria sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Syrias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Syria.

Flagg i Syria

Her kan du se hvilket flagg landet Syria har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇾

Stikkontakt og reiseadapter i Syria

Før du legger ut på en tur til Syria, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Syria er Typ L, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Syria

Links for at læse mere om Syria

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Syrien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Syrien?

Syria på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Syria, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Syria. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Syria. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Syria godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Syria
   ››  Engelsk Wikipedia side om Syria

Syria på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Syria ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.