Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Surinam


Det er eftermiddag i Surinam, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Surinam

Tidszonen som Surinam er i er Suriname Time (UTC-3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Surinam er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Surinam

Her kan du se hva klokken er i Surinam akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Surinam.

Generelle fakta om Surinam

I landet Surinam bor det omtrent 600 000 innbyggere i et område på ca. 163 821 km2. Landskoden for å ringe noen i Surinam fra et annet land er +597. I Surinam er det offisielle språket nederlandsk, og den offisielle valutaen i Surinam er surinamsk dollar (SRD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Surinam er .sr. Den 25 november feirer Surinam sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Surinam

Her kan du se hvilket flagg landet Surinam har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Surinam

Før du legger ut på en tur til Surinam, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Surinam er Typ A, Typ F, Typ C, Typ B, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Surinam. Les mer her om reiseadapter Surinam.

Links for at læse mere om Surinam

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Surinam?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Surinam?

Surinam på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Surinam, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Surinam. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Surinam. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Surinam godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Surinam
   ››  Engelsk Wikipedia side om Surinam

Surinam på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Surinam ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.