Hva er klokka i Sofia


Det er frokosttid i Sofia, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Sofia

Tidszonen som Sofia er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Sofia i Bulgaria er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Sofia

Her kan du se hva klokken er i Sofia i Bulgaria akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Sofia.

Generelle fakta om Sofia

Sofia ligger i Bulgaria, og er faktisk også hovedstaden i Bulgaria. Det er ca. 1 260 000 innbyggere i Sofia, og Sofia er ca. 1 344 km2 (kvadratkilometer) stor. I Bulgaria er det offisielle språket bulgarsk, og den offisielle valutaen i Bulgaria er bulgarsk lev (BGN). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bulgaria er .bg. Den 3 mars feirer Bulgaria sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Sofia

For å ringe Sofia fra et annet land, ring først landskoden for Bulgaria som er +359, etterfulgt av retningsnummeret for Sofia som er 02, ring deretter nummeret du vil ringe i Sofia.

Flagg i Bulgaria og Sofia

Her kan du se hvilket flagg landet Bulgaria har, og dermed også Sofia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇬

Links for at læse mere om Sofia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Sofia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Sofia?

Sofia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Sofia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Sofia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Sofia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Sofia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Sofia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Sofia

Kart over Sofia i Bulgaria

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Bulgaria Sofia ligger.