Hva er klokka i Singapore


Det er morgen i Singapore, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Singapore

Tidszonen som Singapore er i er SST (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Singapore i Singapore er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Singapore

Her kan du se hva klokken er i Singapore i Singapore akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Singapore.

Generelle fakta om Singapore

Singapore ligger i Singapore, og er faktisk også hovedstaden i Singapore. Det er ca. 5 600 000 innbyggere i Singapore, og Singapore er ca. 722 km2 (kvadratkilometer) stor. I Singapore er det offisielle språket singapore, og den offisielle valutaen i Singapore er singaporsk dollar (SGD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Singapore er .sg. Den 9 august feirer Singapore sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Singapore

For å ringe Singapore fra et annet land, ring først landskoden for Singapore som er +65, etterfulgt av retningsnummeret for Singapore som er (ingen bykode, bare landskode), ring deretter nummeret du vil ringe i Singapore.

Flagg i Singapore og Singapore

Her kan du se hvilket flagg landet Singapore har, og dermed også Singapore. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇬

Links for at læse mere om Singapore

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Singapore?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Singapore?

Singapore på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Singapore, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Singapore. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Singapore. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Singapore godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Singapore
   ››  Engelsk Wikipedia side om Singapore

Kart over Singapore i Singapore

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Singapore Singapore ligger.