Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Singapore


Det er aften i Singapore, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Singapore

Tidszonen som Singapore er i er Singapore Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Singapore er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Singapore

Her kan du se hva klokken er i Singapore akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Singapore.

Generelle fakta om Singapore

I landet Singapore bor det omtrent 6 000 000 innbyggere i et område på ca. 725,1 km2, hovedstaden i Singapore heter Singapore. Landskoden for å ringe noen i Singapore fra et annet land er +65. I Singapore er det offisielle språket singapore, og den offisielle valutaen i Singapore er singaporsk dollar (SGD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Singapore er .sg. Den 9 august feirer Singapore sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Singapores byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Singapore.

Flagg i Singapore

Her kan du se hvilket flagg landet Singapore har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇬

Stikkontakt og reiseadapter i Singapore

Før du legger ut på en tur til Singapore, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Singapore er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Singapore

Links for at læse mere om Singapore

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Singapore?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Singapore?

Singapore på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Singapore, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Singapore. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Singapore. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Singapore godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Singapore
   ››  Engelsk Wikipedia side om Singapore

Singapore på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Singapore ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.