Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i São Tomé og Príncipe


Det er morgen i São Tomé og Príncipe, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i São Tomé og Príncipe

Tidszonen som São Tomé og Príncipe er i er Greenwich Mean Time (UTC), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og São Tomé og Príncipe er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i São Tomé og Príncipe

Her kan du se hva klokken er i São Tomé og Príncipe akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i São Tomé og Príncipe.

Generelle fakta om São Tomé og Príncipe

I landet São Tomé og Príncipe bor det omtrent 220 000 innbyggere i et område på ca. 1 001 km2. Landskoden for å ringe noen i São Tomé og Príncipe fra et annet land er +239. I São Tomé og Príncipe er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i São Tomé og Príncipe er saotomesisk dobra (STD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i São Tomé og Príncipe er .st. Den 12 juli feirer São Tomé og Príncipe sin årlige nasjonale dag.

Flagg i São Tomé og Príncipe

Her kan du se hvilket flagg landet São Tomé og Príncipe har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇹

Stikkontakt og reiseadapter i São Tomé og Príncipe

Før du legger ut på en tur til São Tomé og Príncipe, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i São Tomé og Príncipe er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i São Tomé og Príncipe.

Links for at læse mere om São Tomé og Príncipe

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i São Tomé och Príncipe?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i São Tomé og Príncipe?

São Tomé og Príncipe på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om São Tomé og Príncipe, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om São Tomé og Príncipe. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om São Tomé og Príncipe. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om São Tomé og Príncipe godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om São Tomé og Príncipe
   ››  Engelsk Wikipedia side om São Tomé og Príncipe

São Tomé og Príncipe på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor São Tomé og Príncipe ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.