Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Saint Kitts og Nevis


Det er aften i Saint Kitts og Nevis, tirsdag den 22. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Saint Kitts og Nevis

Tidszonen som Saint Kitts og Nevis er i er UTC-4, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Saint Kitts og Nevis er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Saint Kitts og Nevis

Her kan du se hva klokken er i Saint Kitts og Nevis akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Saint Kitts og Nevis.

Generelle fakta om Saint Kitts og Nevis

I landet Saint Kitts og Nevis bor det omtrent 53 000 innbyggere i et område på ca. 261 km2. Landskoden for å ringe noen i Saint Kitts og Nevis fra et annet land er +1. I Saint Kitts og Nevis er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Saint Kitts og Nevis er østkaribisk dollar (XCD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Saint Kitts og Nevis er .kn. Den 19 september feirer Saint Kitts og Nevis sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Saint Kitts og Nevis

Her kan du se hvilket flagg landet Saint Kitts og Nevis har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇳

Stikkontakt og reiseadapter i Saint Kitts og Nevis

Før du legger ut på en tur til Saint Kitts og Nevis, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Saint Kitts og Nevis er Typ D, Typ G, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Saint Kitts og Nevis

Links for at læse mere om Saint Kitts og Nevis

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Saint Kitts och Nevis?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Saint Kitts og Nevis?

Saint Kitts og Nevis på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Saint Kitts og Nevis, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Saint Kitts og Nevis. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Saint Kitts og Nevis. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Saint Kitts og Nevis godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Saint Kitts og Nevis
   ››  Engelsk Wikipedia side om Saint Kitts og Nevis

Saint Kitts og Nevis på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Saint Kitts og Nevis ligger.