Hva er klokka i Volgograd


Det er midt om natten i Volgograd, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Volgograd

Tidszonen som Volgograd er i er MSK (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Volgograd i Russland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Volgograd

Her kan du se hva klokken er i Volgograd i Russland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Volgograd.

Generelle fakta om Volgograd

Volgograd ligger i Russland. Det er ca. 1 020 000 innbyggere i Volgograd, og Volgograd er ca. 856 km2 (kvadratkilometer) stor. Volgograd ble grunnlagt 1589. I Russland er det offisielle språket russisk, og den offisielle valutaen i Russland er russisk rubel (RUB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Russland er .ru. Den 22 mai feirer Russland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Volgograd

For å ringe Volgograd fra et annet land, ring først landskoden for Russland som er +7, etterfulgt av retningsnummeret for Volgograd som er 8442, ring deretter nummeret du vil ringe i Volgograd.

Flagg i Russland og Volgograd

Her kan du se hvilket flagg landet Russland har, og dermed også Volgograd. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇷🇺

Før turen til Volgograd

Hvis du planlegger en reise til Volgograd, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den russiske rubel (RUB) valuta som brukes i Volgograd akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en russiske rubel valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og russiske rubel (RUB).

Links for at læse mere om Volgograd

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Volgograd?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Volgograd?

Volgograd på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Volgograd, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Volgograd. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Volgograd. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Volgograd godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Volgograd
   ››  Engelsk Wikipedia side om Volgograd

Kart over Volgograd i Russland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Russland Volgograd ligger.