Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Moskva


Det er midt om natten i Moskva, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Moskva

Tidszonen som Moskva er i er Moscow Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Moskva i Russland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Moskva

Her kan du se hva klokken er i Moskva i Russland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Moskva.

Generelle fakta om Moskva

Moskva ligger i Russland, og er faktisk også hovedstaden i Russland. Det er ca. 12 300 000 innbyggere i Moskva, og Moskva er ca. 2 511 km2 (kvadratkilometer) stor. Moskva ble grunnlagt før 1147. I Russland er det offisielle språket russisk, og den offisielle valutaen i Russland er russisk rubel (RUB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Russland er .ru. Den 22 mai feirer Russland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Moskva

For å ringe Moskva fra et annet land, ring først landskoden for Russland som er +7, etterfulgt av retningsnummeret for Moskva som er 495 eller 499, ring deretter nummeret du vil ringe i Moskva.

Soloppgang og solnedgang i Moskva

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Moskva både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Moskva.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 05:47:25
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:32:00
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:16:35
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 05:44:50
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:31:43
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:18:35

Flagg i Russland og Moskva

Her kan du se hvilket flagg landet Russland har, og dermed også Moskva. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇷🇺

Før turen til Moskva

Hvis du planlegger en reise til Moskva, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den russiske rubel (RUB) valuta som brukes i Moskva akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en russiske rubel valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og russiske rubel (RUB).

Links for at læse mere om Moskva

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Moskva?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Moskva?

Moskva på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Moskva, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Moskva. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Moskva. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Moskva godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Moskva
   ››  Engelsk Wikipedia side om Moskva

Kart over Moskva i Russland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Russland Moskva ligger.