Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Irkutsk


Det er frokosttid i Irkutsk, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Irkutsk

Tidszonen som Irkutsk er i er Irkutsk Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Irkutsk i Russland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Irkutsk

Her kan du se hva klokken er i Irkutsk i Russland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Irkutsk.

Generelle fakta om Irkutsk

Irkutsk ligger i Russland. Det er ca. 625 000 innbyggere i Irkutsk, og Irkutsk er ca. 277 km2 (kvadratkilometer) stor. Irkutsk ble grunnlagt i 1661. I Russland er det offisielle språket russisk, og den offisielle valutaen i Russland er russisk rubel (RUB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Russland er .ru. Den 22 mai feirer Russland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Irkutsk

For å ringe Irkutsk fra et annet land, ring først landskoden for Russland som er +7, etterfulgt av retningsnummeret for Irkutsk som er 3952, ring deretter nummeret du vil ringe i Irkutsk.

Soloppgang og solnedgang i Irkutsk

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Irkutsk både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Irkutsk.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:48:28
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:15:49
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:43:10
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:46:58
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:15:59
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:45:01

Flagg i Russland og Irkutsk

Her kan du se hvilket flagg landet Russland har, og dermed også Irkutsk. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇷🇺

Før turen til Irkutsk

Hvis du planlegger en reise til Irkutsk, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den russiske rubel (RUB) valuta som brukes i Irkutsk akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en russiske rubel valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og russiske rubel (RUB).

Links for at læse mere om Irkutsk

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Irkutsk?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Irkutsk?

Irkutsk på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Irkutsk, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Irkutsk. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Irkutsk. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Irkutsk godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Irkutsk
   ››  Engelsk Wikipedia side om Irkutsk

Kart over Irkutsk i Russland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Russland Irkutsk ligger.