Hva er klokka i Riga


Det er frokosttid i Riga, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Riga

Tidszonen som Riga er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Riga i Latvia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Riga

Her kan du se hva klokken er i Riga i Latvia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Riga.

Generelle fakta om Riga

Riga ligger i Latvia, og er faktisk også hovedstaden i Latvia. Det er ca. 650 000 innbyggere i Riga, og Riga er ca. 324 km2 (kvadratkilometer) stor. I Latvia er det offisielle språket latvisk, og den offisielle valutaen i Latvia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Latvia er .lv. Den 18 november feirer Latvia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Riga

For å ringe Riga fra et annet land, ring først landskoden for Latvia som er +371, etterfulgt av retningsnummeret for Riga som er 66 eller 67, ring deretter nummeret du vil ringe i Riga.

Flagg i Latvia og Riga

Her kan du se hvilket flagg landet Latvia har, og dermed også Riga. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇻

Før turen til Riga

Hvis du planlegger en reise til Riga, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Riga akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Riga

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Riga?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Riga?

Riga på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Riga, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Riga. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Riga. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Riga godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Riga
   ››  Engelsk Wikipedia side om Riga

Kart over Riga i Latvia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Latvia Riga ligger.