Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Pitcairnøyene


Det er morgen i Pitcairnøyene, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Pitcairnøyene

Tidszonen som Pitcairnøyene er i er UTC-8, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Pitcairnøyene er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Pitcairnøyene

Her kan du se hva klokken er i Pitcairnøyene akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Pitcairnøyene.

Generelle fakta om Pitcairnøyene

I landet Pitcairnøyene bor det omtrent 50 innbyggere i et område på ca. 47 km2. Landskoden for å ringe noen i Pitcairnøyene fra et annet land er +64. I Pitcairnøyene er det offisielle språket engelsk og pitkairnsk, og den offisielle valutaen i Pitcairnøyene er nyzealandsk dollar (NZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Pitcairnøyene er .pn. Den 23 januar feirer Pitcairnøyene sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Pitcairnøyene

Her kan du se hvilket flagg landet Pitcairnøyene har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇳

Stikkontakt og reiseadapter i Pitcairnøyene

Før du legger ut på en tur til Pitcairnøyene, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Pitcairnøyene er Typ I, og strømnettet har spenning 230-240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Pitcairnøyene. Les mer her om reiseadapter Pitcairnøyene.

Links for at læse mere om Pitcairnøyene

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Pitcairnöarna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Pitcairn?

Pitcairnøyene på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Pitcairnøyene, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Pitcairnøyene. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Pitcairnøyene. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Pitcairnøyene godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Pitcairnøyene
   ››  Engelsk Wikipedia side om Pitcairnøyene

Pitcairnøyene på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Pitcairnøyene ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.