Hva er klokka i Perth


Det er aften i Perth, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Perth

Tidszonen som Perth er i er AWST (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Perth i Australia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Perth

Her kan du se hva klokken er i Perth i Australia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Perth.

Generelle fakta om Perth

Perth ligger i delstaten Vest-Australia i Australia. Det er ca. 2 100 000 innbyggere i Perth, og Perth er ca. 6 418 km2 (kvadratkilometer) stor. Perth ble grunnlagt i 1829. I Australia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Australia er australsk dollar (AUD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Australia er .au. Den 26 januar feirer Australia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Perth

For å ringe Perth fra et annet land, ring først landskoden for Australia som er +61, etterfulgt av retningsnummeret for Perth som er 8, ring deretter nummeret du vil ringe i Perth.

Flagg i Australia og Perth

Her kan du se hvilket flagg landet Australia har, og dermed også Perth. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇺

Før turen til Perth

Hvis du planlegger en reise til Perth, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den australske dollar (AUD) valuta som brukes i Perth akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en australske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og australske dollar (AUD).

Links for at læse mere om Perth

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Perth?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Perth?

Perth på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Perth, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Perth. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Perth. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Perth godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Perth
   ››  Engelsk Wikipedia side om Perth

Kart over Perth i Australia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Australia Perth ligger.