Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Papua Ny-Guinea


Det er midt om natten i Papua Ny-Guinea, tirsdagen den 16 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Papua Ny-Guinea

Tidszonen som Papua Ny-Guinea er i er UTC+10, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Papua Ny-Guinea er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Papua Ny-Guinea

Her kan du se hva klokken er i Papua Ny-Guinea akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Papua Ny-Guinea.

Generelle fakta om Papua Ny-Guinea

I landet Papua Ny-Guinea bor det omtrent 9 000 000 innbyggere i et område på ca. 462 840 km2. Landskoden for å ringe noen i Papua Ny-Guinea fra et annet land er +675. I Papua Ny-Guinea er det offisielle språket engelsk, tok pisin og hiri motu, og den offisielle valutaen i Papua Ny-Guinea er papuansk kina (PGK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Papua Ny-Guinea er .pg. Den 16 september feirer Papua Ny-Guinea sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Papua Ny-Guinea

Her kan du se hvilket flagg landet Papua Ny-Guinea har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇬

Stikkontakt og reiseadapter i Papua Ny-Guinea

Før du legger ut på en tur til Papua Ny-Guinea, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Papua Ny-Guinea er Typ I, og strømnettet har spenning 230-240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Papua Ny-Guinea. Les mer her om reiseadapter Papua Ny-Guinea.

Links for at læse mere om Papua Ny-Guinea

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Papua Nya Guinea?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Papua Ny Guinea?

Papua Ny-Guinea på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Papua Ny-Guinea, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Papua Ny-Guinea. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Papua Ny-Guinea. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Papua Ny-Guinea godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Papua Ny-Guinea
   ››  Engelsk Wikipedia side om Papua Ny-Guinea

Papua Ny-Guinea på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Papua Ny-Guinea ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.