Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Palestina


Det er aften i Palestina, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Palestina

Tidszonen som Palestina er i er Palestine Standard Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Palestina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Palestina

Her kan du se hva klokken er i Palestina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Palestina.

Generelle fakta om Palestina

I landet Palestina bor det omtrent 4 900 000 innbyggere i et område på ca. 6 020 km2. Landskoden for å ringe noen i Palestina fra et annet land er +970. I Palestina er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Palestina er jordansk dinar, egyptisk pund och israelsk shekel (JOD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Palestina er .ps. Den 15 november feirer Palestina sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Palestinas byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Palestina.

Flagg i Palestina

Her kan du se hvilket flagg landet Palestina har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇸

Stikkontakt og reiseadapter i Palestina

Før du legger ut på en tur til Palestina, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Palestina er Typ H, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Palestina. Les mer her om reiseadapter Palestina.

Links for at læse mere om Palestina

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Palestina?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Palæstina?

Palestina på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Palestina, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Palestina. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Palestina. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Palestina godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Palestina
   ››  Engelsk Wikipedia side om Palestina

Palestina på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Palestina ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.