Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Palau


Det er aften i Palau, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Palau

Tidszonen som Palau er i er UTC+9, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Palau er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Palau

Her kan du se hva klokken er i Palau akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Palau.

Generelle fakta om Palau

I landet Palau bor det omtrent 18 000 innbyggere i et område på ca. 459 km2. Landskoden for å ringe noen i Palau fra et annet land er +680. I Palau er det offisielle språket engelsk og pauluisk, og den offisielle valutaen i Palau er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Palau er .pw. Den 9 juli feirer Palau sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Palau

Her kan du se hvilket flagg landet Palau har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇼

Før turen til Palau

Hvis du planlegger en reise til Palau, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Palau akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne amerikanske dollar valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og amerikanske dollar.

Stikkontakt og reiseadapter i Palau

Før du legger ut på en tur til Palau, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Palau er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Palau

Links for at læse mere om Palau

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Palau?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Palau?

Palau på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Palau, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Palau. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Palau. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Palau godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Palau
   ››  Engelsk Wikipedia side om Palau

Palau på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Palau ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.