Hva er klokka i Wien


Det er midt om natten i Wien, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Wien

Tidszonen som Wien er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Wien i Østerrike er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Wien

Her kan du se hva klokken er i Wien i Østerrike akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Wien.

Generelle fakta om Wien

Wien ligger i Østerrike, og er faktisk også hovedstaden i Østerrike. Det er ca. 1 900 000 innbyggere i Wien, og Wien er ca. 415 km2 (kvadratkilometer) stor. I Østerrike er det offisielle språket tysk, og den offisielle valutaen i Østerrike er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Østerrike er .at. Faktisk har byen Wien også sitt eget toppnivå domene, som er .wien. Den 26 oktober feirer Østerrike sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Wien

For å ringe Wien fra et annet land, ring først landskoden for Østerrike som er +43, etterfulgt av retningsnummeret for Wien som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Wien.

Flagg i Østerrike og Wien

Her kan du se hvilket flagg landet Østerrike har, og dermed også Wien. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇹

Før turen til Wien

Hvis du planlegger en reise til Wien, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Wien akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Wien

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Wien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Wien?

Wien på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Wien, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Wien. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Wien. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Wien godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Wien
   ››  Engelsk Wikipedia side om Wien

Kart over Wien i Østerrike

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Østerrike Wien ligger.