Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Oman


Det er aften i Oman, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Oman

Tidszonen som Oman er i er Persian Gulf Standard Time (UTC+4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Oman er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Oman

Her kan du se hva klokken er i Oman akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Oman.

Generelle fakta om Oman

I landet Oman bor det omtrent 5 000 000 innbyggere i et område på ca. 309 500 km2. Landskoden for å ringe noen i Oman fra et annet land er +968. I Oman er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Oman er omansk rial (OMR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Oman er .om. Den 18 november feirer Oman sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Oman

Her kan du se hvilket flagg landet Oman har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇴🇲

Stikkontakt og reiseadapter i Oman

Før du legger ut på en tur til Oman, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Oman er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Oman. Les mer her om reiseadapter Oman.

Links for at læse mere om Oman

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Oman?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Oman?

Oman på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Oman, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Oman. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Oman. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Oman godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Oman
   ››  Engelsk Wikipedia side om Oman

Oman på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Oman ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.