Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Ny-Caledonia


Det er morgen i Ny-Caledonia, onsdagen den 6 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Ny-Caledonia

Tidszonen som Ny-Caledonia er i er UTC+11, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Ny-Caledonia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Ny-Caledonia

Her kan du se hva klokken er i Ny-Caledonia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Ny-Caledonia.

Generelle fakta om Ny-Caledonia

I landet Ny-Caledonia bor det omtrent 270 000 innbyggere i et område på ca. 18 576 km2. Landskoden for å ringe noen i Ny-Caledonia fra et annet land er +687. I Ny-Caledonia er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Ny-Caledonia er CFP-franc (XPF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Ny-Caledonia er .nc.

Flagg i Ny-Caledonia

Her kan du se hvilket flagg landet Ny-Caledonia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇨

Stikkontakt og reiseadapter i Ny-Caledonia

Før du legger ut på en tur til Ny-Caledonia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Ny-Caledonia er Typ F, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Ny-Caledonia. Les mer her om reiseadapter Ny-Caledonia.

Links for at læse mere om Ny-Caledonia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nya Kaledonien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ny Kaledonien?

Ny-Caledonia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Ny-Caledonia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Ny-Caledonia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Ny-Caledonia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Ny-Caledonia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Ny-Caledonia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Ny-Caledonia

Ny-Caledonia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Ny-Caledonia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.