Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Niue


Det er morgen i Niue, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Niue

Tidszonen som Niue er i er UTC-11, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Niue er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Niue

Her kan du se hva klokken er i Niue akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Niue.

Generelle fakta om Niue

I landet Niue bor det omtrent 2 000 innbyggere i et område på ca. 261,46 km2. Landskoden for å ringe noen i Niue fra et annet land er +683. I Niue er det offisielle språket niuisk og engelsk, og den offisielle valutaen i Niue er newzealandsk dollar (NZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Niue er .nu. Den 6 februar feirer Niue sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Niue

Her kan du se hvilket flagg landet Niue har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇺

Stikkontakt og reiseadapter i Niue

Før du legger ut på en tur til Niue, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Niue er Typ I, og strømnettet har spenning 230-240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Niue. Les mer her om reiseadapter Niue.

Links for at læse mere om Niue

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Niue?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Niue?

Niue på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Niue, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Niue. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Niue. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Niue godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Niue
   ››  Engelsk Wikipedia side om Niue

Niue på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Niue ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.