Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nigeria


Det er eftermiddag i Nigeria, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nigeria

Tidszonen som Nigeria er i er West Africa Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nigeria er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nigeria

Her kan du se hva klokken er i Nigeria akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nigeria.

Generelle fakta om Nigeria

I landet Nigeria bor det omtrent 201 000 000 innbyggere i et område på ca. 923 768 km2. Landskoden for å ringe noen i Nigeria fra et annet land er +234. I Nigeria er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Nigeria er nigeriansk naira (NGN). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nigeria er .ng. Den 1 oktober feirer Nigeria sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Nigeria

Her kan du se hvilket flagg landet Nigeria har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇬

Stikkontakt og reiseadapter i Nigeria

Før du legger ut på en tur til Nigeria, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Nigeria er Typ D, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Nigeria. Les mer her om reiseadapter Nigeria.

Links for at læse mere om Nigeria

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nigeria?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nigeria?

Nigeria på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nigeria, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nigeria. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nigeria. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nigeria godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nigeria
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nigeria

Nigeria på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Nigeria ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.