Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nicaragua


Det er frokosttid i Nicaragua, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nicaragua

Tidszonen som Nicaragua er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nicaragua er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nicaragua

Her kan du se hva klokken er i Nicaragua akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nicaragua.

Generelle fakta om Nicaragua

I landet Nicaragua bor det omtrent 6 500 000 innbyggere i et område på ca. 130 375 km2. Landskoden for å ringe noen i Nicaragua fra et annet land er +505. I Nicaragua er det offisielle språket spansk, og den offisielle valutaen i Nicaragua er nicaraguansk córdoba (NIO). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Nicaragua er .ni. Den 15 september feirer Nicaragua sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Nicaragua

Her kan du se hvilket flagg landet Nicaragua har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇮

Stikkontakt og reiseadapter i Nicaragua

Før du legger ut på en tur til Nicaragua, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Nicaragua er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Nicaragua. Les mer her om reiseadapter Nicaragua.

Links for at læse mere om Nicaragua

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nicaragua?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nicaragua?

Nicaragua på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nicaragua, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nicaragua. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nicaragua. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nicaragua godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nicaragua
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nicaragua

Nicaragua på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Nicaragua ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.