Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Namibia


Det er eftermiddag i Namibia, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Namibia

Tidszonen som Namibia er i er Central Africa Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Namibia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Namibia

Her kan du se hva klokken er i Namibia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Namibia.

Generelle fakta om Namibia

I landet Namibia bor det omtrent 3 000 000 innbyggere i et område på ca. 825 615 km2. Landskoden for å ringe noen i Namibia fra et annet land er +264. I Namibia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Namibia er namibisk dollar (NAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Namibia er .na. Den 21 mars feirer Namibia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Namibia

Her kan du se hvilket flagg landet Namibia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇳🇦

Stikkontakt og reiseadapter i Namibia

Før du legger ut på en tur til Namibia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Namibia er Typ D, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Namibia. Les mer her om reiseadapter Namibia.

Links for at læse mere om Namibia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Namibia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Namibia?

Namibia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Namibia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Namibia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Namibia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Namibia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Namibia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Namibia

Namibia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Namibia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.