Hva er klokka i München


Det er morgen i München, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i München

Tidszonen som München er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og München i Tyskland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i München

Her kan du se hva klokken er i München i Tyskland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i München.

Generelle fakta om München

München ligger i delstaten Bayern i Tyskland. Det er ca. 1 500 000 innbyggere i München, og München er ca. 310 km2 (kvadratkilometer) stor. München ble grunnlagt i 1158. I Tyskland er det offisielle språket tysk, og den offisielle valutaen i Tyskland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Tyskland er .de. Den 3 oktober feirer Tyskland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i München

For å ringe München fra et annet land, ring først landskoden for Tyskland som er +49, etterfulgt av retningsnummeret for München som er 089, ring deretter nummeret du vil ringe i München.

Flagg i Tyskland og München

Her kan du se hvilket flagg landet Tyskland har, og dermed også München. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇩🇪

Før turen til München

Hvis du planlegger en reise til München, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i München akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om München

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i München?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i München?

München på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om München, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om München. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om München. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om München godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om München
   ››  Engelsk Wikipedia side om München

Kart over München i Tyskland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Tyskland München ligger.