Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Montserrat


Det er frokosttid i Montserrat, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Montserrat

Tidszonen som Montserrat er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Montserrat er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Montserrat

Her kan du se hva klokken er i Montserrat akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Montserrat.

Generelle fakta om Montserrat

I landet Montserrat bor det omtrent 5 000 innbyggere i et område på ca. 102 km2. Landskoden for å ringe noen i Montserrat fra et annet land er +1-664. I Montserrat er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Montserrat er østkaribisk dollar (XCD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Montserrat er .ms.

Flagg i Montserrat

Her kan du se hvilket flagg landet Montserrat har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇸

Stikkontakt og reiseadapter i Montserrat

Før du legger ut på en tur til Montserrat, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Montserrat er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Montserrat. Les mer her om reiseadapter Montserrat.

Links for at læse mere om Montserrat

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Montserrat?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Montserrat?

Montserrat på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Montserrat, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Montserrat. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Montserrat. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Montserrat godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Montserrat
   ››  Engelsk Wikipedia side om Montserrat

Montserrat på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Montserrat ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.