Hva er klokka i Montréal


Det er morgen i Montréal, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Montréal

Tidszonen som Montréal er i er EST (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Montréal i Canada er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Montréal

Her kan du se hva klokken er i Montréal i Canada akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Montréal.

Generelle fakta om Montréal

Montréal ligger i provinsen Québec i Canada. Det er ca. 1 700 000 innbyggere i Montréal, og Montréal er ca. 432 km2 (kvadratkilometer) stor. Montréal ble grunnlagt 17. mai 1642. I Canada er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Canada er canadisk dollar (CAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Canada er .ca. Den 1 juli feirer Canada sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Montréal

For å ringe Montréal fra et annet land, ring først landskoden for Canada som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Montréal som er 514 eller 438, ring deretter nummeret du vil ringe i Montréal.

Flagg i Canada og Montréal

Her kan du se hvilket flagg landet Canada har, og dermed også Montréal. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇦

Før turen til Montréal

Hvis du planlegger en reise til Montréal, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kanadiske dollar (CAD) valuta som brukes i Montréal akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kanadiske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og kanadiske dollar (CAD).

Links for at læse mere om Montréal

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Montréal?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Montreal?

Montréal på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Montréal, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Montréal. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Montréal. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Montréal godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Montréal
   ››  Engelsk Wikipedia side om Montréal

Kart over Montréal i Canada

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Canada Montréal ligger.