Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Ulan Bator


Det er eftermiddag i Ulan Bator, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Ulan Bator

Tidszonen som Ulan Bator er i er UTC+8, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Ulan Bator i Mongolia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Ulan Bator

Her kan du se hva klokken er i Ulan Bator i Mongolia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Ulan Bator.

Generelle fakta om Ulan Bator

Ulan Bator ligger i Mongolia, og er faktisk også hovedstaden i Mongolia. Det er ca. 1 372 000 innbyggere i Ulan Bator, og Ulan Bator er ca. 4 704 km2 (kvadratkilometer) stor. Ulan Bator ble grunnlagt 1639. I Mongolia er det offisielle språket mongolsk, og den offisielle valutaen i Mongolia er mongolsk togrog (MNT). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mongolia er .mn. Den 11 juli feirer Mongolia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Ulan Bator

For å ringe Ulan Bator fra et annet land, ring først landskoden for Mongolia som er +976, etterfulgt av retningsnummeret for Ulan Bator som er 11, ring deretter nummeret du vil ringe i Ulan Bator.

Soloppgang og solnedgang i Ulan Bator

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Ulan Bator både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Ulan Bator.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 08:23:43
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 13:05:25
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:47:07
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 08:22:29
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 13:05:35
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:48:41

Flagg i Mongolia og Ulan Bator

Her kan du se hvilket flagg landet Mongolia har, og dermed også Ulan Bator. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇳

Links for at læse mere om Ulan Bator

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Ulan Bator?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ulan Bator?

Ulan Bator på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Ulan Bator, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Ulan Bator. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Ulan Bator. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Ulan Bator godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Ulan Bator
   ››  Engelsk Wikipedia side om Ulan Bator

Kart over Ulan Bator i Mongolia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Mongolia Ulan Bator ligger.