Hva er klokka i Mongolia


Det er morgen i Mongolia, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Mongolia

Tidszonen som Mongolia er i er H (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Mongolia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Mongolia

Her kan du se hva klokken er i Mongolia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Mongolia.

Generelle fakta om Mongolia

I landet Mongolia bor det omtrent 3 300 000 innbyggere i et område på ca. 1 566 000 km2, hovedstaden i Mongolia heter Ulan Bator. Landskoden for å ringe noen i Mongolia fra et annet land er +976. I Mongolia er det offisielle språket mongolsk, og den offisielle valutaen i Mongolia er mongolsk togrog (MNT). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mongolia er .mn. Den 11 juli feirer Mongolia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Mongolia

Her kan du se hvilket flagg landet Mongolia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇳

Links for at læse mere om Mongolia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Mongoliet?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Mongoliet?

Mongolia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Mongolia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Mongolia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Mongolia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Mongolia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Mongolia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Mongolia

Kart over Mongolia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Mongolia ligger.