Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Mikronesiaføderasjonen


Det er aften i Mikronesiaføderasjonen, torsdag den 23. september 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Mikronesiaføderasjonen

Tidszonen som Mikronesiaføderasjonen er i er UTC+10, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Mikronesiaføderasjonen er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Mikronesiaføderasjonen

Her kan du se hva klokken er i Mikronesiaføderasjonen akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Mikronesiaføderasjonen.

Generelle fakta om Mikronesiaføderasjonen

I landet Mikronesiaføderasjonen bor det omtrent 115 000 innbyggere i et område på ca. 702 km2. Landskoden for å ringe noen i Mikronesiaføderasjonen fra et annet land er +691. I Mikronesiaføderasjonen er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Mikronesiaføderasjonen er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mikronesiaføderasjonen er .fm. Den 10 mai feirer Mikronesiaføderasjonen sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Mikronesiaføderasjonen

Her kan du se hvilket flagg landet Mikronesiaføderasjonen har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇫🇲

Før turen til Mikronesiaføderasjonen

Hvis du planlegger en reise til Mikronesiaføderasjonen, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Mikronesiaføderasjonen akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne amerikanske dollar valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og amerikanske dollar.

Links for at læse mere om Mikronesiaføderasjonen

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Mikronesiens federerade stater?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Mikronesien?

Mikronesiaføderasjonen på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Mikronesiaføderasjonen, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Mikronesiaføderasjonen. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Mikronesiaføderasjonen. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Mikronesiaføderasjonen godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Mikronesiaføderasjonen
   ››  Engelsk Wikipedia side om Mikronesiaføderasjonen

Mikronesiaføderasjonen på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Mikronesiaføderasjonen ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.