Hva er klokka i Miami


Det er morgen i Miami, lørdag den 14. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Miami

Tidszonen som Miami er i er EST (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Miami i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Miami

Her kan du se hva klokken er i Miami i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Miami.

Generelle fakta om Miami

Miami ligger i delstaten Florida i USA. Det er ca. 400 000 innbyggere i Miami, og Miami er ca. 145 km2 (kvadratkilometer) stor. Miami ble grunnlagt 1825. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Miami

For å ringe Miami fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Miami som er 305 eller 786, avhengig av området i Miami, ring deretter nummeret du vil ringe i Miami.

Flagg i USA og Miami

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Miami. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Miami

Hvis du planlegger en reise til Miami, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Miami akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Miami

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Miami?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Miami?

Miami på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Miami, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Miami. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Miami. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Miami godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Miami
   ››  Engelsk Wikipedia side om Miami

Kart over Miami i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Miami ligger.